Palletranden voordeelpakket

Blokpallets

Europallet opzetrand

Exportkisten

Verdeelschotten

Europallets per stuk

Palletranden of pallet opzetranden?

pallet opzetranden

Op mijn blog zal ik verschillende berichten schrijven over palletranden. Het eerste wat ik mij nu afvraag tijdens het schrijven; zijn het nu palletranden of pallet opzetranden? Wat is nu de juiste benaming en welke wordt het vaakst gebruikt binnen het bedrijfsleven. Zoals je aan de naam (URL) van mijn webshop kunt zien heb ik al eerder deze vraag gesteld. Uiteindelijk heb ik gekozen voor palletranden. Vandaar de domeinnaam palletranden.com. Mijn reden hiervoor was dat binnen ons huidige klantenbestand het meest gevraagd werd naar palletranden.

Ter controle heb ik Google Trends geraadpleegd. Met Google Trends kun je kijken waarop mensen het meest zoeken in Google, wat is bijvoorbeeld populairder?. Ik heb eerst gekeken naar palletranden vs pallet opzetranden. Dit gaf geen duidelijk resultaat, sterker nog, voor pallet opzetranden waren niet genoeg gegevens beschikbaar. De vergelijking tussen palletranden en opzetranden lukte wel. Deze wordt hieronder weergegeven. Zoals je kunt zien op de afbeelding wint palletranden sinds 2013 langzaam aan populariteit. Je kunt dit ook zelf bekijken op de volgende pagina: Google Trends: Palletranden vs opzetranden.

Het antwoord op de vraag; palletranden of pallet opzetranden?

Het antwoord op mijn eigen vraag? Palletranden en pallet opzetranden zijn synoniemen van elkaar. Een synoniem is een ander woord voor ‘een ander woord voor’: woorden noemen we synoniem als ze (ongeveer) hetzelfde betekenen. Hierdoor zijn beide goed. Het onderwerp voor mijn volgende blog is al bekend, namelijk: gebruikte palletranden; het verschil in kwaliteit en prijs. Hieronder ziet u afbeeldingen van gebruikte palletranden en nieuwe palletranden, ziet u al een duidelijk verschil in kwaliteit? Meer informatie volgt snel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *